Samsun Sinop Yolu Üzerine yapılan üst geçit’de sıkıntı bitmiyor.Yayaların ulaşımı için yapılan üst geçit tam 35 dik merdivenden oluşuyor.Hal Böyle olunca da Engelliler,Yaşlılar bu durumdan sıkıntı yaşıyor.

BÜYÜK SIKINTI

Engelli ve Yaşlı Vatandaşlarımız büyük sıkıntıda Üst geçit yapıldığı günden itibaren üst geçit de asansör ve rampa Yok

ŞİKAYETLER BİTMİYOR

Fevzi Çakmak Mahallesinde  ikamet eden Bedensel Engelli Mine, gün içerisinde ihtiyaçları doğrultusunda, yolun diğer tarafına geçmek için, üst geçidi kullanıyor. Üst geçide asansörün yapılmamış olmasından dolayı Mine için yolun karşısına geçmek hiç de kolay değil. Gün içerisinde yolun karşısına geçeceği zaman üst geçidi kullandığını söyleyen Mine, yolun karşısına geçmenin 15 ile 20 dakikasını aldığını belirtti. Yaya üst geçidinde asansör yapımı için ayrılan kısma 1 yıldan beri, asansörün yapılmadığının altını çizen bedensel engelli Mine,Üst geçit’de Ne Asansör var nede Rampa var dedi. açıklamasının devamında şunları ekledi;" ben burada oturuyorum. Benim gibi birçok engelli vatandaş var. Çoğumuzda mecburi bu yolu kullanmak zorunda kalıyoruz. Üst geçitten geçmek benim için bir zulüm.

Üst geçitden 20 dakikaya yakın bir sürede geçiyorum. Acılar içerisinde kalmama rağmen yapacak bir şey yok.

SIKINTI YAŞIYORUZ

Burada sadece benim sıkıntım yok. Yaşı geçmiş vatandaşlar da, Hamile bayanları da görüyorum. Ama onları görünce utanıyorum. Çünkü kendi memleketimde normal yaşamak istiyorum. Onlar içinde üzülüyoruz tabi. Bizler de bu noktada sıkıntı yaşıyoruz. Vekilimiz Orhan Kırcalı dan  talebim, daha doğrusu genel olarak konuşmak gerekirse talebimiz bu üst geçide bir asansörün yada Rampa yapılması.