1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal; ligimizin 18. haftasını geride bıraktığımız karşılaşmalar sonucun da 1. eksiğimiz olmasına rağmen 31. Puanla 4.sırada yer alıyoruz. Ligde zor karşılaşmalar oluyor, hangi takımın kime ne yapacağı belli olmuyor.1930 Bafraspor olarak ligde 7. karşılaşmadan da üç puan çıkarmak olacak. Bizi zor karşılaşmalar bekliyor, bunun da bilinçlideyiz. Ligde bir maç eksiğimizle 18. haftasını geride bıraktığımız ligi 8 galibiyet, 7 beraberlik ve sadece 2 mağlubiyetle 31 puanla 4.sırada yer alıyoruz.

“ Biz Hem Üç Puan ve Hem de Maddi Yönden Takım Olarak Mücadele Veriyoruz “

SIKINTILAR YAŞIYORUZ

Topal, şu an ligde çok zor şartlar altında spor için mücadele veriyoruz. Maddi olarak her kulüp gibi sıkıntılar yaşıyoruz. Ligimiz de lider hedeflerine ulaşmak için başta Havza Belediyespor olmak üzere Vezirköprü Belediyespor ve Termespor şehir olarak Siyasetçisi, İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İş Adamları, Oda Başkanları, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Örgütleri ve İlçe’deki halkıyla birlik beraberlik için de bütünleşerek takımlarına maddi ve manevi yönün de sahip çıkıyorlar. 1930 Bafraspor olarak eskiden olduğu gibi bu şehrin takımına her kes sahip çıksın. Şu an lig de Playoff umutlarımız emin adımlarla devam ediyor.

BAL LİGİ NEDEN OLMASIN

1930 Bafraspor olarak 4 yıldır maddi sıkıntılar için de Samsun Bölgesi Süper Amatör liginde mücadele veriyoruz. Maalesef 1930 Bafrasporumuza yakıştıramadığımız lig zor şartlar altında bütçemize göre oluşturmuş olduğumuz kadro ile Bölgesel Bal ligine çıkmak için gücümüzün yettiği yere kadar savaşıyoruz. Kulüp başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimi elinden gelen çabayı harcıyorlar. Ama onların gücü de bir yere kadar. Artık 1930 Bafraspor’a sahip çıkma zamanı köstek değil. Havza Belediyespor,Vezirköprü Belediyspor,Termespor ve Samsun Yolspor lige güçlü kadro kurarak başladılar, ikinci devre ise kadrolarına futbolcu kattılar. Biz onlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Maddi sıkıntı yüzünden istediğimiz futbolcuları kadromuza almamıza rağmen playoff şansımız devam ediyor.Mücadelesini verdiğimiz Süper Amatör liginde Havza Belediyespor, Vezirköprü Belediyespor, Termespor ve Samsun Yolspor futbolcularını son 7. karşılaşma öncesi motive amaçlı ve hedeflerinden uzaklaşmamak için her maç pirim sözü veriyorlar. Biz bunlarla da mücadele veriyoruz. Ama teknik heyet futbolcular ve yönetimimizle çıktığımız bu zorlu virajlı yolları şehrimizle bütünleşerek geçeceğimize inanıyorum. Özlenen gururları beraber yaşayacağız. İnşallah Playofflara kaldığımız taktir de önce Bölgesel Bal Ligine 1930 Bafraspor olarak çıkmak olacaktır.

“Son Maçlarda Taraftar Desteğine de İhtiyacımız Var”

Topal, ligde son 7. çok önemli karşılaşmaya çıkacağız. Bizler her zaman 12. adam olarak destek veren taraftarlarımıza daha çok ve fazla ihtiyacımız var. Onların destekleriyle Playofa kalmak istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmasınlar, şu an zor ve son virajlardayız. taraftarlarımızı bu haftaki Pazar günü kendi sahamız da Bafra Yeni Şehir Stadyumun da oynayacağımız Samsunsporland karşılaşmasına bekliyoruz. Bu hafta Süper Amatör ligin de zorlu maçlar var Havza Belediyespor - Termespor ile Vezirköprü Belediyspor - Samsun Yolspor ile karşılaşacak. Mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz. Bu şehir ve taraftarımız için başaracağız. İnşallah son maça kadar mücadele edip bu işi bu yıl bitirmek istiyoruz. Dedi.