40 yıl, 7 ay görev yaparak, emekliye ayrılan; örnek, dürüst, çalışkan ve kaliteli bir idareci ve eğitimci olan Recep Arabacı; Cumhuriyet Ortaokulu'nda da  başarılı bir grafik çizerek, Bafra Millî Eğitimi'nin yüz aklarından birisi oldu

Bafra İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU; emekliye ayrılan Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Recep Arabacı için; sosyal medya sayfasında; duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

" Kıymetli ağabeyim, ilçemiz eğitim- öğretim faaliyetlerine yaptığınız önemli katkılar için teşekkür ederiz. Sendeki heyecanın bizlerde de olması temennisiyle, Rabbim bundan sonraki hayatınızda her şeyi gönlünüzce eylesin.

Sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler duasıyla."

Müddür Recep Arabacı da emeklilikle ilgili duygu ve düşüncelerini sosyal medya sayfasında şöyle açıkladı:

" Çok değerli arkadaşlarım, değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve Eğitim camiasının çok değerli öğretmen arkadaşlarım; bügün itibariyla ( 17 Şubat 2023 ) gurur ve onurla görev yaptığım görevimden, 40 yıl 7 ay tamamlıyarak emekliye ayrılıyorum.

Görev yaptığım bu süreçte; kalbini kırdığım, üzdüğüm herkesten haklarını helâl etmelerini, bundan sonraki süreçte herkese sağlıklı ömürler diliyor, cumanız ve Miraç Kandilinizin de bu vesileyle, hayırlı olması temennisiyle hepinize de sevgi ve saygılarımı sunarım."

Recep Arabacı'nın 17 Şubat'ta ayrıca doğum günü olduğu da öğrenildi. Kendisine; emeklilik hayatında uzun ömürler ve ailesi, sevenleriyle birlikte sağlık ve başarılar  dileriz.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra