İYİ Parti'den Belediye Başkan Adayı  olmak istedi MHP'nin başkan adayı oldu.

MHP'nin Alaçam Belediye Başkan adayı gösterdiği Ramazan Özdemir'in, aday olarak ilan edilmeden önce İYİ Parti ile Belediye Başkan Adaylığı için görüştüğü gündeme geldi.

Samsun'da MHP'nin Alaçam Belediye Başkan adayı olan Ramazan Özdemir'in, adaylığı açıklanmadan önce Alaçam Belediye Başkan adaylığı  için İYİ Parti İlçe Başkanı Dursun Ayvaz ile görüştüğü ortaya çıktı.

İYİ Parti'den Alaçam Belediye Başkanlığına niyet eden Ramazan Özdemir'in, İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz ile parti binasında çekilmiş olan fotoğrafı sosyal medyada paylaşılarak, "MHP'de ilginç aday. MHP Samsun Alaçam belediye başkan adayı Ramazan Özdemir, 15 gün önce İYİ Parti'den Belediye Başkan Adayı olması için İYİ Parti Alaçam İlçe Başkanı Dursun Ayvaz ile görüşmüş ve anlaşmıştı." denildi.

İYİ PARTİLİLERİ CUMHUR İTTİFAKI MECLİS ÜYELİĞİNE YAZDI

Alaçamda Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclis Listelerinin kamuoyuna yansıması ile birlikte türlü yorumlar, tepkiler, memnuniyetler, memnuniyetsizlikler de haliyle yansıdı kamuoyuna.

Cumhur İttifakı’nın  Belediye Meclisi aday listesinde seçilebilecek sırada iki tane İYİ Partili var üstelik birisi bu dönem İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayıydı daha sonra geri çekildi…

Yeniden Refah Partisi Alaçam Belediye Başkanı Adayı Avukat Muhammet Ergin AÇACAĞIMIZ TESİSLER İLE İLGİLİ PROJEMİZ Yeniden Refah Partisi Alaçam Belediye Başkanı Adayı Avukat Muhammet Ergin AÇACAĞIMIZ TESİSLER İLE İLGİLİ PROJEMİZ