AK Parti Bafra Gençlik Kolları Başkanı Adnan Günal,Basın Açıklaması yaparak Tüm Bafralıları kongreye davet etti.

Günal Yapmış olduğu açıklamada;Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana yürüttüğümüz gençlik kolları başkanlık görevini allah’ın izni ile inşallah devredeceğiz.Göreve geldiğimiz ilk günden bügüne kadar partimizin gençlik kısmının başında bulunduğumuz bilinci ile baframızın gençliğini  her zaman üst seviyelerde tutmak bilinçli,ahlaklı,vatanına,milletine bayrağına sevdalı gençler yetiştirmek adına gece gündüz demeden sıkılmadan yorulmadan bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirdiğimize yürekten inanıyoruz.

HİÇ TEREDDÜT ETMEDİK

Bu kutsal davanın vazgeçilmez neferleri olduğunu ve bu yolda her platformda bizleri dile getiren Cumhurbaşkanımız genel başkanımız  sayın Recep Rayyip Erdoğanın izinde bu kutsal davaya hizmet etmekten biran olsun hiç tereddüt etmedik.

14 ağustos 2001 yılında kurulan partimizin kuruluşundan bügünlere gelmesinde,bizleri yalnız bırakmayan aziz milletimize, ülkemizin yönetiminde çeşitli kademelerinde görev alacak genç kardeşlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır.9 yılı aşkın görevini üstlendiğimiz ilçe gençlik kolları başkanlık görevimizi yeni göreve gelecek olan kardeşimize devretmenin gururunu, mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bügünleri görmemizi nasip eden allah’a hamd’ü senelar olsun.

BU HAK DAVASIDIR.

Başkanlık görevimizi bügün devretmek bizleri kutlu davaya hizmet etmenin sonu olduğunu düşüncesini aklımızdan hiç geçirmedik, aksine dava aşkını ilk günkü gibi tazeliğini koruduğunu burdan söylemek isterim.Bu dava hak davasıdır,bu dava mazlumun,gariplerin sesini gür bir şekilde haykırma davasıdır.

KONGREYE DAVET

Bu duygu ve düşüncelerle 17 mart 2018 saat 13:00 gerçekleştireceğimiz 5. Olağan ilçe gençlik kolları kongremizin vatanımıza,milletimize,bafralı hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını yüce allah’tan niyaz ederim….

     Adnan Günal                         

Bafra gençlik kolları başkanı