BAFRA DEVLET HASTANESİ

Bafra Devlet Hastanesine Başhekim kim olacak tartışmaları  geçen hafta  en çok konuşulan konular arasında yer aldı.Bafra Devlet Hastanesine Cumartesi günü yapılan atamayla bu tartışmalar sona erdi.

Bafra Devlet Hastanesinin Yeni Başhekimi Samsun Gazi Devlet Hastanesi KBB Uzmanı Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu oldu.

Bu Hafta içinde Başhekim Yardımcısı ve Hastane’nin yeni müdürü’nün belli olması bekleniyor.

BAFRA DİŞ HASTANESİ

Bafra Devlet Hastanesinde 6 aydır vekaleten müdürlük yapan Tayfur Aykaç yayınlanan kararnameyle Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne Müdür olarak atanmıştı.,İlk Defa Müdürlük görevi alan Tayfur Aykaç İlk günden ipleri sıkı tutmaya başlamış.

Göreve Başlar başlamaz toplantı yapan Tayfur Aykaç ,personellere bundan sonra hastaneye girişin 08.00 çıkışın Akşam 17.00 olacak diye talimat vermiş. Ama Duyduğumuza göre Tayfur Aykaç Bey işe sabah saat 9’da geliyormuş.

Doktorlarda saat 5’de çıkması gerekirken 4’de çıkıyorlarmış, anlaşılan Tayfur Aykaç beyin sözü sadece şuanlık personellere geçiyor.

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN’E TEŞEKKÜRLER.

Bafra Kızılay Başkanı Osman Genç  uzun süredir, vatandaşların sürekli kan verebilmeleri için şehir merkezinde bir yer bakıyordu. Mülkü Bafra Belediyesine ait olan   Miss Otelin boşaltığı binanın alt katındaki bir dükkanı  başkan Zihni Şahinden istedi. Başkan Şahin ise hiç düşünmeden evet cevabı verdi.Şimdi orada tadilat yapılıyor.Tadilat bittikten sonra vatandaşlar sürekli kan verebilecekler.

NUR MERAL AYDINER

Bafra Ticaret ve sanayi odası Meclis başkanı Nur Meral Aydıner, yakın çevresine  Nisan’da yapılacak olan Bafra Ticaret ve Sanayi  Odası Seçimlerinde hiçbir adayın listesine  girmeyi düşünmüyorum demiş.

NOT:2014 Yılın’da  Bafra Belediyesi tarafından işletmesi Bafra Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü'ne devredilen Ali Kale Turistik Tesislerini 2018 Yılından itibaren tekrar Bafra Belediyesi İşletecekmiş. Bu Konuyu diğer fısıltı haberimizde geniş kapsamlı ele alacağız.