Bafra Öğretmenevi'nde İlçe Güvenlik Danışma Kurulu (İGDK) Toplantısı Yapıldı Bafra Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği koordinesinde, başkanlığını Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'in yaptığı İlçe Güvenlik Danışma Kurulu (İGDK) toplantısı, Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Çağım Barış Türüdü, daire amirleri, muhtarlar, dernek başkanları, okul aile birliği başkanları ve davetliler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personeli Erkan Yıldırım yaptı. Ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, emniyet teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Çağım Barış Türüdü de yaptığı sunumla jandarma teşkilatının çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi aktardı.

Bafra'da "Gazze'de Yapılan Soykırıma Dur De" Konferansı Düzenleniyor Bafra'da "Gazze'de Yapılan Soykırıma Dur De" Konferansı Düzenleniyor

Toplantıda konuşan Kaymakam Cevdet Ertürkmen, “Bizler toplumun huzuru için bir aradayız. İlçe Kaymakamı olarak günlük değerlendirmeleri alıyorum, ama sizlerin görüşleri de bizler için önemli. Ben, emniyet ve jandarma teşkilatımızın yaptığı çalışmalardan dolayı tüm personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Ertürkmen'in konuşmasının ardından davetlilere mikrofon uzatıldı ve istişare yapıldı. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, davetlilerin sorun ve önerilerini dinleyip çözüm sağlamak için notlar aldıktan sonra program sona erdi.

Editör: Tahsin Kurumahmut