Fuarda;  Aktarım Araçları, Arıtma Sistemleri, Asma Tavan Sistemleri ve Aksesuarları, Bağlantı-Tespit Elemanları, Banyo-Mutfak Donanımları, Beton-Donatı ve Ekipmanı, Borular ve Yardımcı Ekipman, Bölme Duvarlar,  Boya-Vernik, Cam ve Saydam Elemanlar, Döşeme Kaplamaları,  Duvar Blokları ve Elemanları, Elektrik-Aydınlatma, Giydirme Cephe Sistemleri,  Güvenlik Sist. ve Bina Otomasyonu, Hazır Harç ve Sıva, Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımı, Kapı Sistem ve Aksesuarları, Korkuluk ve Küpeşte Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tesisat Ekipmanı, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcılar, Bağlayıcılar vb. Yapı İnşaat ürün grupları katılımcılara sunuldu.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyet stantları gezerek firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi. Yapılan ikili görüşmelerde Sektörde yaşanan güncel gelişmeler, son trendler ve ticari alışverişler konusunda görüşler aktarıldı.

Fuar İZMİR’de yapılan ziyaretlerin ardından Bafra TSO’dan bir heyet İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem DEMİRBAŞ’ı makamın da ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Ülkenin Genel ekonomik perspektifi ve iki bölge arasındaki ticaretin arttırılması için yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.


Bafra TSO heyeti daha sonra Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender YORGANCI’yı ziyarette bulundu. Bafra TSO Başkanı Göksel BAŞAR, EBSO Başkanı Ender YORGANCI’ya Bafra ve bölgemiz için devam eden çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aktardı. İkili görüşmelerin ardından sayın YORGANCI Bafra TSO heyetine, gerçekleştirilen ziyaretten çok memnun olduğunu aktarıp teşekkürlerini iletti.

Gerçekleştirilen ziyaret programına Yönetim Kurulu Başkanı Göksel BAŞAR, Meclis Başkanı Nur AYDINER MERAL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Mustafa TOKUR, Yönetim Kurulu Sayman Üye Kenan KALAY ve Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim SÜZEN katıldı.