1930 Bafraspor Başkan yardımcısı Murat Çelik,”Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna’nın tutumu futbola gölge düşürdüğünü söyledi.

Bafraspor Başkan yardımcısı Murat Çelik basın açıklamasında, ‘MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, pazar günü oynanan 1930 Bafraspor - Hacınabispor derbisinde, Hacınabispor’un golünden sonra yönetimimize dönerek yaptığı kol hareketini şiddetle kınıyoruz.” Dedi.

Murat Çelik,”Maç oynanırken tribünde kullandığını argo kelimeler sonrası sevinmesi maçı izlemeye gelen Bafralılardan ve Bafraspor taraftarından tepkiyle karşılandığını da söyledi.

Spor birlik beraberlik ve kardeşliğin olduğunu ifade eden Murat Çelik, 1930 Bafraspor yönetimi olarak İlçe Başkanı Barbaros Turna’nın Bafraspor yönetimi,Bafraspor taraftarı ve spor sever Bafra halkından özür dilemesini bekliyoruz.” Dedi.

İki takım da şehrimizin takımı olduğunu belirten Murat Çelik, kardeş takımız futbolu siyasallaştırmayalım, biz Bafraspor olarak sporu kutuplaşmasını istemiyoruz, bütün siyasilerin Bafra’mızdaki bütün takımlarına sahiplenmesi gerektiğini ifade etti.