Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında 1 Ekim 2022 Cumartesi günü yapılacak olan yönetim seçimlerinde başkanlığa aday olan iş insanı Serdal Sefa Kocabaş, yaptığı  açıklamada Bafra TSO seçimlerinde Mavi listeden gireceğini belirterek ‘’ Bizler memleketimiz daha iyi konumda olabilmesi için projelerimizle gerek şehrimiz, gerekse de hemşerilerimiz için hizmetkar olabilmek adına yola çıktık. Rabbim bu çıktığımız yolda hakkımızda hayırlısı ise görevi bize nasip edecektir. Biz öncelikle şunu diyoruz ki makamlar gelip geçicidir. Önemli olan şehrimize, ülkemize, milletimize bırakacağımız eserlerdir.

Kocabaş, “Odalar; üyelerinin mesleki faaliyetlerini kolaylaştırmak, mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hakim kılmak üzere ve kanunda yazılı hizmetleri yerine getirmek amacıyla kurulan kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşlarıdır ” dedi.

“GÜÇLÜ EKİP, ETKİN TEMSİL”

Ticaret ve Sanayi Odası’nın itibarı yüksek, proje ve fikir üreten, projesi olan herkesi dinleyen ve destekleyen, sermayenin ve kamu kaynaklarının harekete geçirilmesi ve doğru kullanılması için yol gösteren, ortak akla değer veren bir yapıya dönüştürülmesi mümkün olacaktır.

Bafra’nın ekonomik ve sosyal gelişimine tüm güçleriyle çalışarak katkıda bulunmayı ve kendilerinden sonra görev alan kişilere görevi daha iyi şekilde teslim etmeyi istediklerini söyleyen TSO Başkan Adayı Serdal Sefa Kocabaş , “Bu bir bayrak yarışı,güçlü ve tecrübeli bir ekibimiz var. Allahın izniyle 12 grubu da alacağımıza inanıyorum, bugüne kadar hizmet eden tüm mensuplarımıza, yönetimlere bu vesile ile bir teşekkür etmek istiyorum. bayrağı bir yerden alıp bir yere götürmek için yola çıkıyoruz.Dedi