Bafra Ticaret Odası’nın meslek komiteleri üyelerin taleplerini kurum ve kuruluşların yöneticilerine iletiyor, sorunların çözüm için çalışıyor.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Bafra Ticaret Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, kurum olarak tüccar ve sanayicinin sorunlarının çözümü için çaba göstermeye devam edeceklerini belirterek, ticaretin önündeki engellerin kaldırılması için katkı sağlamayı sürdüreceklerini kaydetti.

ESNAFIMIZIN VE SANAYİCİMİZİN YANINDAYIZ

Düzenli olarak saha taramasında bulunan Meslek Komitelerini tebrik ederek, teşekkürlerini ileten Bafra TSO Başkanı Kocabaş, Üye ziyaretlerini önemsediklerini dile getirdi. Başkan Kocabaş , “Meslek komitelerimiz, komitelerindeki firmaların sahiplerini ziyaret edip, istişarede bulunuyorlar. Bu ziyaretlerde faaliyetlerimizin yanı sıra bu yıl 2023 yılı dolayısıyla planladığımız projelerimizi aktarıyorlar. Üyelerimiz de isteklerini ve beklentilerini komite üyelerimizle paylaşıyorlar. Üyelerimizden edinilen izlenimleri değerlendirip, odamızda çözüm olanaklarını değerlendiriyoruz; üst mercilerle paylaşılması gerekenleri de ilgili yerlere aktarıyoruz. Yani, sektörlerimizin gözü kulağı oluyoruz. Sahada bizzat yer alan tüm meslek komitelerimiz, meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.