SADECE ADI CUMHURİYET, İÇERİĞİ İHANET

MHP grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, "Adında cumhuriyet olup da, cumhuriyet değerlerine en çok zarar veren, Türkiye karşıtı oluşumları sevindirip umutlandıranların medya özgürlüğüne sığınmaları inandırıcı görülemeyecektir." diyerek Cumhuriyet Gazetesine gerçekleştirilen FETÖ/PKK operasyonuna destek verdi.

Bahçeli şunları söyledi;

"İhanet karşılıksız bırakılırsa milli vicdan çökecek, devlete duyulan güven çözülecektir. Maalesef bunların kadroları geniş ve sayıları kalabalıktır. Özgürlük ve demokrasi paravanının arkasına gizlenmek muhataplarını kurtarmaya, aklamaya temize çıkarmaya yetmeyecektir. Yayınlarıyla teröre destek veren dergi gazete ve televizyonlar da tahammül ve sabrın bir sınırı olduğunu görmeli bilmelidir. Her alanda FETÖ ve PKK’nın ayıklanmasıyla ilgili faaliyetler devam ederken, medya ayağına dokunulması neden birilerini rahatsız etmektedir?

ÖZGÜRLÜK MANEVİYATA ŞATAÇMAKLA OLMAZ

Adında cumhuriyet olup da, cumhuriyet değerlerine en çok zarar veren, Türkiye karşıtı oluşumları sevindirip umutlandıranların medya özgürlüğüne sığınmaları inandırıcı görülemeyecektir. Özgürlük demek millete küfretmek değildir. Özgürlük demek maneviyata sataşmak, mukadderata saldırmak hiç değildir.

Şehitlerimize bir kere olsun Fatiha okumayıp milletimizin acılarını paylaşmayanların gündemdeki operasyonlardan hemen sonra mağduriyet kartını ileri sürmeleri bize göre gerçekçi ve geçerli bir durum değildir."

CAN DÜNDAR NEREDE?

Vatanseverler burada Can Dündar nerede? Devletin en gizli sırlarını ifşa ederken hiç düşünmeden Türkiye üzerine yapılan operasyonların piyonu olmayı başaran Can şimdi nereye kaçıyor. Avrupa Can ve Can gibilere neden sahip çıkıyor? brhaber