Euro dolar Nerde durur?

15 Temmuz darbe girişimi sonrası özellikle başlatılan ekonomik darbe teşebbüsü devam ediyor. 15 temmuzda arkasında hangi gizli servisin olduğu bilinen fetö terör örgütü üyeleri millete darve ve vatanı işgal girişiminde bulunmuşlar ancak, milletin evlatları namusunu çiğnetmeyerek kendilerine ve dünyaya unutulmayacak bir cevap vermişlerdi.

Ancak şu anda görülüyor ki darbe şekil ve yöntem değiştirerek ekonomik olarak çökertme, ele geçirme halini almıştır. Şimdi de milletin evlatları sahneye çıkıp döviz bozdurdular ama kifayet etmedi. Mazlum milletin elinde çok birşey yok zaten. Nesi varsa müdahale de etti.

Fakat şimdi müdahale sırası ekonomi kurmaylarında. Doların 3.50 yi ve euronun 3.71 i aştığı şu dönemde hamle sırası devleti ve ekonomiyi yönetenlerde.

Milletten fikir olarak bir yardım gelsin diyorsalar herkes bu platformda yorumlarıyla fikrini beyan etsin.

Ne demişler " Akıl akıldan Üstündür"

Dolar ve euro nerede durmalı. Bizim kanaatimize göre şu spekülatif dönem geçirilene kadar dolar ve euro kuru sabitlenmelidir. Hükümet acil karar alarak Dolar kurunu 3.00 tl ve euro kurunu 3.20 tl de sabitleyerek hem saldırılara karşı tedbir hem de fed gibi yuları başkalarının elinde olan kurumlardan dolayı çalkalanma yaşanmamış olur.

Bence çare GEÇİCİ SÜRELİĞİNE KURU SABİTLEMEK

gASTRO kur
TM