Bafra Öğretmen Evi'nden Ramazan Bayramı Mesajı Bafra Öğretmen Evi'nden Ramazan Bayramı Mesajı

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Türkiye Yüzyılı’nda Dijital Geleceği Kadınlar Şekillendiriyor başlıklı “Teknoloji, Şehir ve Kadın Buluşması” programına katıldı. Samsun için ahenkli yönetim sözü veren Halit Doğan, “Hayatın her alanını olduğu gibi Türkiye Yüzyılı’nı ve dijital geleceği kadınlar şekillendiriyor. Samsun’u beraber planlarsak, birlik olursak bir şehir oluruz.  Birlikte üretmeyi, birlik olmayı başarmamız lazım. Dinleyecek, ahengi sağlayacağız” diye konuştu.

“Hayatın her alanını kadınlar şekillendiriyor”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Hayatın her alanını olduğu gibi Türkiye Yüzyılı’nı ve dijital geleceği de kadınlar şekillendiriyor. Onlarla birlikte Samsun'umuzu çağın ilerisine taşıyacak, dijital olanaklarımızı artıracağız. Türkiye Yüzyılı'nda Dijital Geleceği Kadınlar Şekillendiriyor başlıklı “Teknoloji, Şehir ve Kadın Buluşması” programında; Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkan Yardımcısı ve AK Parti Genel Merkez AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Meryem Sürmen ve Samsun Teknopark Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz ve Kadın Kolları Başkanımız Sayın Rabia Bay Keser ile birlikte katılarak kadınlarımızla bir araya geldik. İnsanı merkeze alan bir anlayışla, kadınlarımızın, çocuklarımızın, gençlerimizin ve tüm Samsun'umuzun fikirlerini alarak birlikte üretecek, birlikte başarılar elde edeceğiz” dedi.

“Samsun’umuzu bir ahenk içerisinde ileri taşıyacağız”

SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Biz insanımızın mutluluğu üzerinden yol yürüyoruz. İnsanı merkeze almazsak bir başarı sağlayamayız. Dinlemek sürecin en büyük payı. Samsun’u beraber planlarsak, birlik olursak bir şehir oluruz.  Birlikte üretmeyi, birlik olmayı başarmamız lazım. Yeni bir vizyonla inşallah şehrimize bakmamız lazım. Teknoloji, üretim, dijital çağ diyoruz. Çocuklarımızı yeteneklerine göre yönlendirmeliyiz, bu süreçte yanlarında olmalıyız. Çocukları dijital çağa uydurmalı üretimlerine destek vermeliyiz. Samsun, sanayisi, tarımı, turizmi, tarihi ve kültürel değerleri, doğal güzellikleri ve üniversitesi ile Karadeniz Bölgesi’nin incisi bir şehir. Potansiyeli yüksek, genç ve dinamik bir şehirde yaşıyoruz. Samsun’umuzu bir ahenk içerisinde hep birlikte daha ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı.