İlkadım Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen ve okur ile yazarlarını tanıyıp sohbet etme fırsatı sunan Kitap Fuarı Samsun halkı tarafından yoğun ilgi gördü.Açılış günü’nde Türk tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı ile kapılarını kitap severlere açan fuar,Ömür Gedik,Sinan Yağmur gibi yazarları sırasıyla konuk etti.

“Başkan Demirtaş yazarları ziyaret edip sohbet etti”

Samsunlu yerel yazarlarında okurları ile buluştuğu fuarın 9.üncü günü'nde Serkan Karaismailoğlu ve Nilgün Bodur sevenleriyle buluştu.Kitap fuarına eşi Lütfiye Demirtaşla birlikte ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,fuarda stant açan yayınevlerini tek tek gezdi. Serkan Karaismaoğlu’nun imza günü etkinliğinde yazarı ziyaret eden Başkan Demirtaş,yazarla sohbet ederek, kitap imzalattı. Fuara gelen öğrenciler ise Başkan Demirtaş’a büyük ilgi gösterdi. Başkan ile fotoğraf çektiren öğrenciler, kitap fuarını çok beğendiklerini dile getirerek, İlkadım Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

“Kitap fuarı’nda Nilgün Bodur rüzgar”

Program dahilinde aynı günde sevenleri ile kitap fuarı'nda buluşan Yazar Nilgün Bodur, Hayatı, Kurallarını, Aşkı Ve Doğru Bildiğimizi Sandığımız Yanlışları, Quantum, Pasif ve Agresif davranışların insanların üzerlerine etkisi ve hep haklı olma hastalığı üzerine söyleşi yaptı. Söyleşi sonra Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, yazar Nilgün Bodura katılımlarında dolayı ebruli sanatıyla yapılmış tabloyu hediye etti. Uzun kuyrukların oluştuğu imza günü etkinliğinde yazar Nilgün Bodur, sevenlerinin kitaplarını imzalayıp hatıra fotoğrafı çekindi.