48 ilden 256 sporcunun madalya mücadelesi vereceği Türkiye Şampiyonası’nın açılış seremonisi Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, Spor Şube Müdürü İbrahim Irmak, antrenörler, sporcular ve spor severlerin katılımı ile gerçekleşti. Bir dakikalık sayı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. 

‘ONUR VE GURUR DUYUYORUZ’
İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, “Samsunumuza hepiniz hoş geldiniz, sefa verdiniz. Judo branşında Türkiye’nin en iyi sporcularını ağırlamaktan onur ve gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu başarılı sporcuları yetiştiren antrenörlerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Her başarılı sporcunun arkasında bir antrenör muhakkak vardır. Bu kadar güzel bir organizasyonu şehrimize veren çok kıymetli Genel Müdürümüz Sayın Ömer Altunsoy’a, Judo Federasyonu Başkanımız Sayın Sezer Huysuz beye özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

‘TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARI DİLİYORUM’
İl Müdürümüz Feyzullah Dereci, “Organizasyonun yapılmasında sayın kaymakamımızın çok ciddi katkıları oldu. Yine Bafra Belediye başkanımıza tüm judo camiası adına teşekkürlerimizi ifade ediyorum. Sağ olsun var olsun. Bütün takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyor, herkesin zihninde kalan güzel bir organizasyon olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Şampiyona 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan müsabakaların ardından sona erecek.