Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi'nde düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı'nın açılışı 6 Haziran Perşembe Günü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu'nun katılımıyla görkemli bir şekilde gerçekleştirilmişti.

07 Haziran Cuma günü Samsun'dan Tübitak il gözlemcisinin ziyareti ile tüm alt projeler tek tek incelendi ve uygun bulundu. Yürütücülüğünü bilişim teknolojileri öğretmeni Ali Korkmaz'ın yaptığı bilim fuarında okul müdürü Abdulkadir Demirkol,yaptığı açıklamada; okullarında 4. kez gerçekleşen bilim fuarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek; “Bilim fuarları, çocukların ve gençlerin zihinsel bilgi ve becerilerine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen önemli faaliyetlerdendir. Bu fuarın açılmasında emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Engelli çocukların anneleri için özel etkinlik Engelli çocukların anneleri için özel etkinlik

DESTEK ALAN TEK ANADOLU LİSESİ

Kızılırmak Anadolu Lisesi, 10. Bilim Fuarları kapsamında Bafra'da TÜBİTAK'tan destek alan tek Anadolu Lisesi olarak öne çıkıyor. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen fuarda, öğrenciler toplam 19 adet alt projeyi davetlilere tanıttı. 7 Haziran Cuma günü okul spor salonunda sergilenen bilim fuarı sona erdi.

Editör: Tahsin Kurumahmut