Düzenlenen kan bağışı kampanyasına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Yüksel AYDIN,  Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Aşkın GENCEL, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ile gönüllü kan bağışlayıcı Öğretmen ve Velilerimiz katıldı.

Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ  kan bağışının kış aylarında düşmesi nedeniyle Kızılırmak İlkokulu ailesinin sosyal sorumluluk gereği kan bağışına dikkat çekmek için böyle bir etkinlik yaptıklarını belirtti.

Velini al kan bağışına getir sloganı ile öğrencilerimizin gönüllü kan  bağışçılarını okula getirdiklerini belirten Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ; Kızılay işbirliği ile güzel bir etkinliğin gerçekleştiğini ifade etti.

           İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU kan bağışı konusunda duyarlılık gösteren Kızılırmak ilkokulu ailesine bu çalışma için öğretmen, öğrenci ve velilere  teşekkür etti.

Kızılırmak İlkokulunda yapılan kan bağışı kampanyasına 180 den fazla gönüllü kan bağışçısı başvurdu. 91 gönüllü kan bağışçının kan alma işlemi gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ  kan bağışına destek veren başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gazipaşa Muhtarlığına, emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür etti.

                                                                                                                                                             Hasan ELAGÖZ

                                                                                                                                                             Okul Müdürü