DEGEM  Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, 

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)  Genel Başkan Yardımcısı, Anadolu Sadef Ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Sekreteri,

İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi  Samsunlu İş İnsanı İbrahim Deniz Plaketle Taçlandırıldı

Samsunlu İş İnsanı İbrahim Deniz yaptığı başarılı çalışmaların ve projelerle adından söz ettiriyor.

Yaptığı çalışmalarla ve projelerle hep ilklere imza atan , iş sektöründe daima takdir gören, sivil toplum örgütleriyle olan istişareleriyle birlik ve beraberlik çalışmalarında yer alan , İstanbul Valiliğinde ki görevinde Samsunluların gururu olan Samsunlu iş insanı İbrahim Semiz plaketlerle taçlandırılmaya devam ediyor.

DEGEM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)  Genel Başkan Yardımcısı, Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Sekreteri, İstanbul Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi  İbrahim Deniz Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan kültür merkezinde Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halit Katı ve yönetiminin ,ana teması ’’SAMSUN VATANINA SAHİP ÇIKIYOR’’ olan  programında başarılı çalışmalarının karşılığını anlamlı başarı plaketi alarak ispatladı.

Gecede ve plaket töreninde bir açıklama yapan Samsunlu İş İnsanı İbrahim Deniz,’’Bu anlamlı ve birlik-beraberlik gecesinde emekleri büyük olan başta Sancatepe Belediye Başkanı sayın Şeyma Döğücü , Anadolu SADEF ve Sancaktepe Samsunlular Derneği Genel Başkanı Halil Katı ve yönetimine en kalbi şükranlarımı sunarken katılım sağlayan herkese de teşekkür ederim.

Bu akşam bizi buraya toplayan Samsun Sevdamızdır. Bizi güzelliklerde buluşturan Samsun sevdamızdır. Bizim yüzümüzü gülümseten Samsun sevdamızdır. Yıllardır bu sevdanın peşinden giden bir Samsun Sevdalısı kardeşiniz olarak, bugün yine birlikteyiz. Konu Samsun ve Samsunlular  olduğu sürece de sonsuza kadar hep beraber olacağız.

Şunu gördük ki Biz Samsun’dan Samsun bizden kopamıyor. Samsun’un adını her vesileyle bayrak gibi taşımak bizim emelimiz, gayemiz oldu. Samsunluların birçok alandaki ve sektördeki başarılarını ilgiyle ve gururla takip ediyoruz. Bu başarıların her sahada daha da ilerletilmesi için hemşerilerimizle kola kola yürümeye devam edeceğiz. Kurtulan değil, kurtaran şehrin evlatları olarak, Atatürk’ ün şehrine yakışan vakar ile, Ay yıldızlı bayrağın altında dilimizdeki dua ile Samsunumuzun adını zirveye taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız.’’diyerek sözlerini tamamladı.