Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler Çözüm Merkezin de gerçekleştirilen Kasım Ayı Olağan İlçe danışma meclisi toplantısında yapılan hizmetler ve gelecek aylardaki yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

      Toplantıya, Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA, AK Parti İl Başkan Yrd. Muhammed KESKİN, AK Parti İlçe Başkanı Sefer TEK ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan BAYKUT, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Belediye Birim Amirleri, mahalle temsilcileri ve diğer teşkilat üyeleri katıldı.

      İlçe Ak Parti Başkanı Sefer Tek ve Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA’nın konuşmasıyla başlayan toplantıda Belediye Başkanımız devam eden projelerde ki gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

      Ülemizin içinden geçtiği bu zor günlerde Komşu ilçemiz Alaçam’a gelen şehit haberi, İlçemiz Ak Parti Danışma İlçe danışma toplantısına da damga vurdu. Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit düşen kardeşimiz Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT’ın anıldığı toplantıda terör ve terörist gruplar lanetlenerek şehitlik mertebesinin mukaddes liği vurgulandı.

      Belediye Başkanımız Hüseyin KIYMA yaptığı konuşmada; ‘’Ülkemizin varlığı ve bütünlüğüne kastetmiş dahili ve harici düşmanlarımız, elbette hakkettikleri karşılığı alacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milletiyle ilelebet yaşayacak, hainlere ve ülkemizin huzurunu bozmaya çalışan tüm gruplara gereken cevabı verecektir. Bu duygu ve düşünceler içinde tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, şehit düşen aziz kardeşlerimiz Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erdal BOLAT’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm milletimize sabırlar dilerim” dedi.

      Belediye Başkanımızın konuşmasından sonra AK Parti İl Başkan Yrd. Muhammed KESKİN, Büyük Şehir Belediye Meclis Üyemiz Turan ÇAKIR, AK Parti İlçe Başkanı Sefer TEK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilçemizde yapımı devam eden Endüstriyel Baskı Beton Yol ve Kaldırım Çalışmalarının tamamlanan bölümleri gezildi.