Samsun'un Yakakent ilçesinde bozuk durumda olan 6 kilometrelik yollarının yapılması için belediyeye dilekçe veren Küplüağzı mahallesi Oğuz, Erikçe ve Merkez sokak sakinleri, 3 yıldır çukurlarla dolu yolların yapılmasını bekliyor.

Yakakent Belediyesi'ne 12.02.2019 tarihinde dilekçe vererek, 6 kilometrelik yolun yapılmasını isteyen Küplüağzı mahallesi Oğuz, Erikçe ve Merkez sokak sakinleri, belediyenin 3 yıldır yolda hiç bir çalışma yapmamasına tepki gösterdi.

Yakakent ilçesinde Küplüağzı mahallesi Oğuz, Erikçe ve Merkez sokak adına muhtar Senai Danacı verdiği dilekçede, Büyükşehir Belediyesi'nin söz konusu bozuk yolun Yakakent Belediyesi uhdesinde olduğunu belirttiğine de yer vererek, "12.02.2019 tarihinde Küplüağzı mahallesi Oğuz, Erikçe ve Merkez sokaktaki 2005 yılında Özel İdare Müdürlüğü tarafından yapılan 6 kilometrelik yolumuzun yapılması için belediyeniz Fen İşleri Müdürlüğüne dilekçe vermiştik. Ancak hiçbir çalışma yapılmadığı için 07.08.2020 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Fenişleri Müdürlüğüne aynı yolların yapılmasın için talepte bulunduk ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Fenişleri Müdürlüğü de bahsi geçen yolların Yakakent Belediyesi tarafından yapılması gerektiğini belirten bir yazı ile cevap verdiler. Yolumuz tamamen tullanım dışı kalmadan 2. kat asfalt çalışmasının Fenişleri Müdürlüğünüz tarafından yapılması için gereğini arz ederim" dedi.

Yakakent ilçesi Küplüağzı mahalle muhtarı Danacı'nın, bozuk yolların yapılması için verdiği dilekçeye ise 3 yıldır yanıt verilmedi.