Yıldız, Kemalpaşa Mahallesi Alaçamlılar Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları dinledi. Vatandaşların taleplerini dikkatle not alarak, çözüm odaklı  yaklaşımla sorunların çözümü için söz verdi.

BELEDİYEMİZDE KADIN BAŞKAN YARDIMCISI OLACAK


Yıldız, seçilmesi halinde, Bafra Belediye Başkan yardımcılarından birinin kadın olacağını belirterek, "Benim hanım kardeşim belediyemize geldiğinde sorununu bana anlatmayacak, kendisi gibi kendisini anlayan bayan arkadaşımıza derdini anlatacak. Hem fikirlerini hem de sorunlarını dinleyecek karşısında muhatap alacak bir arkadaşı olacak" dedi.

MHP Meclis üyeleri Bafra’da Cumhur İttifakını Bozdu MHP Meclis üyeleri Bafra’da Cumhur İttifakını Bozdu


KEMALPAŞA MAHALLESİNDE SOSYAL TESİSLER


Kemalpaşa Mahallesi'nin sosyal tesislerle buluşturulacağını vurgulayan Yıldız, eski Bafra stadyumunun SASKİ'nin deposu olarak kullanıldığını ve kapalı spor salonunda spor yapan çocukların buranın yağmur yağdığında çamur olmasından şikayet ettiğini belirtti. Yıldız, bu durumun atıl bir durumda kalmasına izin vermeyeceklerini söyledi.


ÇARŞAMBA’YA NE VERİYORSANIZ AYNISINI BAFRA’YA VERECEKSİNİZ


Alaçamlılar Derneği'nde konuşan Hamdi Yıldız, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın Çarşamba’ya akan yatırımlara sessiz kaldığına dikkat çekerek, "Bafra’nın milletvekili olmuşsun, kim ne derse tamam deyip sümen altı yapıyorsun. Ama artık yeter! Bafra’nın hakkını kimseye yedirmem gerekirse Bafralıları Samsun’a yıkarım, hakkımızı söke söke alırım" şeklinde konuştu.


Mahalle sakinleri, Yıldız'ın samimi ve içten yaklaşımını memnuniyetle karşıladılar ve İYİ Parti'nin adayı olarak kendisine desteklerini belirttiler. Yıldız’da ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Kemalpaşa Mahallesi sakinlerinin gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, mahalledeki sorunları çözmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.


İYİ Parti Bafra Belediye Başkan adayı Hamdi Yıldız'ın Kemalpaşa Mahallesi'nde gördüğü bu yoğun ilgi, seçim sürecindeki başarılı çalışmalarının yansıması olarak değerlendiriliyor.