LGS, YKS VE MSÜ sınavlarında dereceye giren öğrenciler Özel Mavi Aday Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen ödül töreninde plaket ve altın ile ödüllendirildiler.

Törene siyasi parti temsilcileri, Ticaret Borsası başkanı, okul yöneticileri, basın mensupları,  öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın söylenmesi ile başlayan törene kurucu müdür Yüksel Kaygısız’ın konuşması ile devam edildi.

Konuşmasında geleneksel hale gelen ödül törenine katılanlara teşekkür ettikten sonra öğrencilere hem ülkelerine hem de ailelerine karşı görevlerini hatırlattı. Öğrencilere sağlıklı mutlu başarılı bir hayat diledi. Bu başarılarda emeği geçen ailelere öğretmenlere ayrıca teşekkür etti. 

2023 LGS’DE 494,2 PUANLA 0,14’LÜK DİLİME GİREN ECRİN HALICI’YA ÖDÜLÜNÜ MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI BARBOROS TURNA TAKDİM ETTİ.
2023 LGS’DE 494,2 PUANLA 0,14’LÜK DİLİME GİREN HASAN HÜSEYİN ASLAN’A ÖDÜLÜNÜ İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AYDOĞAN YILMAZ TAKDİM ETTİ.
2023 YKS’DE SAYISAL ALANDA TÜRKİYE 960.SI VE BAFRA BİRİNCİSİ MERVE YILDIZ’A ÖDÜLÜNÜ SAADET PARTİSİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÖCAL TAKDİM ETTİ.
2023 YKS’DE YABANCI DİL ALANINDA TÜRKİYE 3518.Sİ VE BAFRA BİRİNCİSİ BEYZANUR ELVERDİ’YE ÖDÜLÜNÜ TİCARET BORSASI BAŞKANI TARIK EROL TAKDİM ETTİ.


2023 MSÜ SINAVINDA TÜRKİYE 335.Sİ VE BAFRA BİRİNCİSİ,  YKS’DE DE SAYISAL ALANDA TÜRKİYE 1220.Sİ VE BAFRA İKİNCİSİ OLAN EGEHAN ÖZDEMİR’E ÖDÜLÜNÜ KURUCU MÜDÜR YÜKSEL KAYGISIZ TAKDİM ETTİ.


2023 YKS’DE SAYISAL ALANDA TÜRKİYE 3337.Sİ İREM YILDIZ’A ÖDÜLÜNÜ EMEKLİ OKUL MÜDÜRÜ ŞAHİN ÇETİN TAKDİM ETTİ.

Öğrenci, öğretmen, veli ve okul yöneticilerinin katılımıyla toplu fotoğraf çekimleri yapıldıktan sonra tören sona erdi.