“Geçtiğimiz günlerde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı kayıtlarına göre siyasi partilerin üye sayıları açıklandı.

Açıklanan verilere göre partimiz 11 milyon 241 bin 230 üye sayısı ile birinci sırada yer aldı. Bizlerde AK Parti Bafra Teşkilatı olarak 5 Eylül 2020 tarihli kongremizde göreve geldiğimiz andan itibaren, her kadememizle çalışarak 9 bin 177 kişiyi partimize üye yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

AK Parti BAFRA İlçe Teşkilatı olarak, tüm Türkiye de 11 milyon 241 bin 230 kişi olarak açıklanan üye sayısına son 2 yılda BAFRA olarak 9 bin 177 kişiyi üye yaparak katkıda bulunduk.

AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı; davasına, partisine ve lideri Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a her zaman destek olmuş, sahip çıkmış ve var gücüyle çalışmıştır. 32 bin 200 kişilik üye sayımızla AK Parti BAFRA İlçe Teşkilatı olarak her kadememizle ve hemşerilerimizin desteğiyle Türkiye Yüzyılına ve 2023 Genel seçimlerine hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz.

Bu başarı da katkısı bulunan, Kuruluştan bugüne kadar AK Parti BAFRA İlçe Teşkilatımızın her kademesinde görev alan, var gücüyle çalışan, emek veren geçmiş dönemlerde görev alan ve hali hazırda görevde olan tüm Teşkilat Mensubu Arkadaşlarıma ve partimizin yanında olan, bizleri destekleyen hemşerilerime teşekkür ediyor, muhabbetlerimi sunuyorum.”