AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm dünyada barışa ve huzura vesile olmasını dileyen Başkan SEMİZ, “Bir ay boyunca sabır, şükür, dua ve ibadetlerle geçirdiğimiz mübarek Ramazan ayını geride bırakırken bayrama kavuşmanın manevi huzurunu yaşıyoruz. Bu bayramda dargınlıklara son vermeli, sevgi, muhabbet ve coşku iklimini hâkim kılmalıyız. İnşallah, bu mübarek günler, tüm insanlığın huzur ve güven içerisinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur” dedi.

‘RAMAZAN AYINI SAHADA GEÇİRDİK’

          AK Parti teşkilatlarının Ramazan ayı boyunca sahada olduğuna değinen İlçe Başkanı İbrahim SEMİZ, “Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Belediye Başkanımızla birlikte hemşerilerimizin sofralarında iftara misafir olduk. Ana kadememiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla yoksul, yetim ve öksüzlerimizin yanında olduk, yaşlılarımızı, şehit ve gazi yakınlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Yine ilçemiz de Belediyemiz Başkanlığımızın organizesinde hemşerilerimizle iftar programında buluştuk, Ramazan’ın bereketini tüm hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da yine aynı şekilde onlarla beraber olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Bafralı hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, muhabbetle selamlıyorum.” diye konuştu.

          Başkan SEMİZ, AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Bayramlaşma programının 3 Mayıs 2022 Salı günü Bayramın ikinci günü saat 14.00’te Milletvekilleri ve Belediye Başkanının katılımıyla Parti Binasında yapılacağını sözlerine ekledi.