31 Mart seçimleri için hazırlıklarını sürdüren AK Parti Bafra’nın yeni SKM hizmet binası hafta içinde açılışını yapacak.

Bafra Öğretmen Evi'nden Ramazan Bayramı Mesajı Bafra Öğretmen Evi'nden Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Bafra Belediye Başkanı ve Adayı Hamit Kılıç,AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, SKM Başkanı Murat Ak ve tüm ekibi kutlamak gerekir. Çünkü AK Bafra, Samsun’a örnek bir SKM binasını faaliyete açtılar.

Bafra’nın en işlek caddesi kabul edilen, 100.yıl bulvarındaki  SKM binası,gerçekden şehrin en güzel yerine açıldı.

AK Parti Bafra gerçekten önemli bir işi başardı. Bina, adeta bir İlçe Başkanlığını andırıyor.

AK Parti bu işi gerçekten çok iyi yapıyor. Hele başta AK Parti Bafra Belediye Başkanı ve Adayı Hamit Kılıç,AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, SKM Başkanı Murat Ak olunca yapılanların en iyisine şahit oluyoruz 

AK Parti’nin Bafra’daki en büyük şanslarından biride Başkan Adayı Hamit Kılıç ile AK Parti ilçe Teşkilatının uyum içinde çalışması ve AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı’nın sürekli sahada olması teşkilat içindeki uyumu gösteriyor.

SKM HAZIR

Yerel seçim süresince seçime hazırlık çalışmalarını yürütecek olan AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), tüm hızıyla çalışmalarına start verdi.
Mitinglerin organize edilmesinin yanı sıra, çalışma programı, seçim hazırlıkları, görev dağılımı, sandık görevlilerinin koordinasyonu, eğitimi, tanıtım ve medya ile basın faaliyetlerini de organize edecek olan SKM, Bafra 100.yıl bulvarında hazır hale getirildi.