AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi aday adayı Osman Kaymak Bafra İlçesinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart 2024 Mahalli Seçimlerinin Samsun ve Ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Bafralı vatandaşlar ise Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Osman Kaymak'ı bağırlarına bastılar. 

Vali Kaymak Cuma Namazını Bafra Büyük Camiinde kıldıktan sonra Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve  yönetimii kurulu ve partililerle bir araya geldi. 
Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Osman Kaymak, "Samsun'da vali olarak  görev yaptığım dönemde Samsun ve Bölgesin de, Bafra ve köylerinde, mahallelerinde çok güzel hatıralarım oldu. Kendimi Samsun'un, Bafra'nın öz evladı  olarak gördüğümü belirtmek isterim.


Bir çok ilde kaymakamlık, valilik görevleri yaptım. 35 yıllık meslek hayatımda Samsun ve Bölgesi, Bafra ve Bafra Ovası bende büyük izler bıraktı. Bu şehirle gönül bağımı hiç koparmadım. Ben hem gönül insanıyım hem de hizmet adamıyım. Samsun'a ve Bölgesine  büyük hizmetler verebilmek için
Samsun'a, Samsunlu YA, Bafralı ya hizmetkar olmak için Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı  oldum. 

Samsun'da O Belediyede  17 müdür görevden alındı 17 müdür atandı! İşte isimler Samsun'da O Belediyede 17 müdür görevden alındı 17 müdür atandı! İşte isimler

Yol yapabilirsiniz, büyük binalar inşa edebilirsiniz, köprüler yapabilirsiniz ama insanların gönüllerine dokunamadığınız sürece bunların hiçbir anlamı kalmaz. Ben sayın cumhurbaşkanımızı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını nasıl yönettiğini, nasıl gönülleri fethettiğini çok iyi biliyorum. Bizde onun izinden yol yürümeye devam edeceğiz. 


Allah nasip eder, parti yetkililerimizde bizi bu makama layık görürse gecemizi gündüzümüze katıp Samsun'un sorunlarına, özlemlerine ve beklentilerine derman olmaya çalışacağım. Samsunluların benim arkamda olduğunu çok iyi biliyorum. Zaten bunu bildiğim için de Samsun Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldum. Rabbim bizi utandırmasın, herkesin duasını bekliyorum. şeklinde konuştu."diyerek sözlerini tamamladı.