Emeklilere tek sefer 17.002 lira yatırılacak! Teklif Meclis’e sunuldu Emeklilere tek sefer 17.002 lira yatırılacak! Teklif Meclis’e sunuldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “değişim” mesajı, teşkilatlarda tüm gözleri Genel Merkeze çevirdi. Özellikle kaybedilen ve oy oranı düşen büyükşehirlerdeki kadroların büyük ölçüde değişeceği kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

İRFAN ŞENOCAK DESTEKTURLARINA BAŞLADI

AK Parti 31 Mart yerel seçimlerinde birçok şehri ve belediyeye kaybetti. Özellikle Bursa, Balıkesir gibi elindeki belediyeleri kaybeden, Ankara, İstanbul gibi metropollerde ise ağır bir yenilgi alan AK Parti’de tepeden tırnağa önemli bir değişim ve yenilenme sürecinin başlaması bekleniyor. Seçim akşamından itibaren hareketlenen AK Parti cephesinde operasyonun artık an meselesi olduğu bildirilirken, gözler görevden alınacak il başkanlarına ve yerlerine atanacak isimlere çevrildi. Göreve devam etmeyeceğine kesin bakılan isimlerden birisi de Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, önümüzdeki günlerde Samsun İl Başkanlığı koltuğunda bir değişime kesin gözüyle bakılıyor.

Bu çerçevede Ankara kulislerinde de Samsun İl Başkanlığı ile ilgili isimler konuşuluyor. Mehmet Köse’nin yerine konuşulan isimlerin başında AK Parti Yönetim Kurulu üyesi ve Milletvekili Adayı İrfan Şenocak geliyor. İrfan Şenocak’ın il Başkanlığını çok istediği ve bu doğruldu da Sık sık Ankara da destek aradığı gelen bilgiler arasında.

Editör: Tahsin Kurumahmut