Samsun Büyükşehir ve belediye başkanları için Ankara'da yapılan temayül ve MHP'ye verilen 3 belediye ile ilgili açıklama yaptı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri için AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan teşkilat temayülü ile ilgili  yaptığı açıklamada, "Doğru adayları belirlemek için sağlıklı bir değerlendirme yapılıyor" dedi.

AK Parti Samsun Teşkilatları ve belediye başkanları Salı günü AK Parti Genel Merkezi'nde temayüle girdi. Genel Merkezin çağrısı üzerine Ankara'ya giden AK Parti Samsun teşkilatları ve belediye başkanlarına, Samsun Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları soruldu. 

EN YAKIN ZAMANDA AÇIKLANACAK
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, genel merkezde yapılan teşkilat temayülü ile ilgili Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'e yaptığı açıklamada, "Bu çalışma Cumhurbaşkanımızın tam bir teşkilatçı, lider olduğunun bir ifadesidir. Dolayısıyla tam manasıyla teşkilatın talebini değerlendirme ve temayülünü tespit etmeye yönelik bir çalışmaydı bu. Büyükşehir için çok sağlıklı değerlendirmeler yapılıyor. Bütün değerlendirmeler birleştiriliyor. Cumhurbaşkanımız elde ettiği veriler doğrultusunda bir karar verecek ve adayı en yakın zaman diliminde açıklayacak" diye konuştu.

Mustafa Kemal İlkokulundan Rekor Kan Bağışı Mustafa Kemal İlkokulundan Rekor Kan Bağışı

TEK VÜCUT ÇALIŞACAĞIZ
Köse yaptığı açıklamada ayrıca Samsun'da MHP'ye üç belediye bırakılması ile ilgili de şunları dile getirdi:
"Samsun'da üç belediyede MHP'ye verildi. Cumhur İttifakı olarak Samsunda tüm belediyeleri kazanmak için sahada var gücümüzle, AK Parti ve MHP teşkilatları olarak kol kola, tek vücut olarak çalışacağız."