Mesajında,
Kardeşliğin, dostluğun ve paylaşmanın sıcaklığını milletçe hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuştuk. 
Bizleri bayrama kavuşturan Yüce Rabbimize şükürler olsun.
Bir tarafta Milletçe kederlendiğimiz, derin üzüntülere gark olduğumuz asrın felaketi olan 6 Şubat Maraş depremlerinin hüznü, diğer tarafta da insana ait tüm güzelliklerin yaşandığı bayrama ulaşmanın buruk sevincini bir arada yaşıyoruz. 
Bayramlar, 81 vilayetimizdeki 85 milyon vatandaşımızla birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir.
Rabbimden sevgi, kardeşlik, muhabbet, kucaklaşma, vuslat günleri olan bayram günlerini, hakkıyla idrak etmemizi diliyorum.
Yeni umutlarla girdiğimiz bayramımızı, önemli bir seçimin hemen öncesinde idrak ediyoruz.
Türkiye, 14 Mayıs’ta hem Cumhurbaşkanını hem de Meclis’te görev yapacak milletvekillerini seçecektir. Bu vesile ile de Bayramın son günü kutlayacağımız millet iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclis’inin kuruluşunun 103. yılını, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyorum. 
14 Mayıs seçimlerinin, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    Bizler, toplumun her kesimini ilgilendiren pek çok düzenlemeyle, aziz milletimizin refahını artırmanın gayreti içindeyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde her alanda yeni eser, hizmet ve projelerle, ülkemizin geleceğini inşa edecek hazırlıklarımızı da sürdürüyoruz. Türkiye Yüzyılı hedefi ile 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi ancak, buna inanmış bir Cumhurbaşkanı ve onunla aynı hedefleri, ideali ve hassasiyetleri paylaşan bir Meclis ulaştırabilir.
Mevla’dan, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemizin ve milletimizin önünü açmasını, ufkunu aydınlatmasını niyaz ediyorum.
 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, vatan, bayrak, ezan uğruna can veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, Gazilerimize şükranlarımı ifade ediyorum. 
Bu düşüncelerle başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve İslam dünyasının Ramazan Bayramını tebrik ediyor, tüm insanlık için hayırlara vesile olması diliyorum.