Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ilk olarak Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ,  Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Bafra İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları , Belediye Meclis Üyeleri , Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayları tarafından parti girişinde çiçeklerle karşılandı.
Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında yapılan konuşmalarda  Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur,  Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan birer konuşma yaparak seçim süreci ve birlik –beraberlik mesajı verdiler.

Seçimlere 7 gün kaldı! Hatırlamak isteyenler için Bafra'da son yerel seçim sonuçları Seçimlere 7 gün kaldı! Hatırlamak isteyenler için Bafra'da son yerel seçim sonuçları


Daha sonra ise MHP Bafra İlçe Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve beraberindeki Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur,  Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta ve yönetimi tarafından MHP Bafra İlçe Başkanlığı girişinde karşılandılar. 
MHP Bafra İlçe Başkanlığında yapılan konuşmalarda ise Cumhur İttifakının çalışmaları ve birlik-beraberliğinden söz edildi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odasına geçen Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ve beraberindeki Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur,  Ak Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Ak Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı burada ise Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi tarafından karşılandı.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında ise ilk olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlikten söz ederek seçim çalışmalarının ilk startını Bafra ilçesinden verdiklerini belirterek mahalli idareler seçimleri için destek istedi.


Doğan,’’ Genciz, enerjimiz, cesaretimiz, her şeyimiz çok yüksek. En önemlisi de insanların bize sevgisi, bizlere en büyük cesareti veriyor.
Samsun'u hep beraber daha ileriye taşıyacağız.  Yaklaşık 70 günlük süre var seçimlere. Samsun'umuzun tamamını kucaklayarak, en garibinden en zenginine, bu şehre hizmet eden, ekmek yiyen herkese hizmetkar olmak üzere yola çıkıyoruz’’ dedi.