31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için AK Parti'nin belirlenecek adaylarına ilişkin Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teşkilatları Ankara'ya çağırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda, AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını belirlemek üzere Ankara'ya çağırıldı.

Bugün Ankara'ya giden heyette AK Parti İl Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları yer aldı.

Üç isim tespit edilecek
Ankara'da yapılacak temayül yoklamasında kapalı zarfa üç kişinin ismi yazılacak. Çıkan isimler üzerinden ise üç isim tespit edilerek gelecek hafta anket çalışması yapılacak. Bu çalışmaların ardından AK Parti Genel Merkez Heyeti, çıkan isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacak. Böylelikle adayı bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan belirleyecek.

Samsun'da O Belediyede  17 müdür görevden alındı 17 müdür atandı! İşte isimler Samsun'da O Belediyede 17 müdür görevden alındı 17 müdür atandı! İşte isimler

Öte yandan bugüne kadar böyle bir uygulamanın olmaması dikkatlerden kaçmazken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işi ihtimale bırakmak istemediği için böyle bir uygulama talimatı verdiği belirtildi.