Başta Asri Mezarlık olmak üzere her bayram öncesi yoğun ziyaretçi akınına uğrayan yerlerde temizlik, çevre düzenleme ve diğer konularda çalışmalarını tamamlayan Bafra Belediyesi, Bafralılara sorunsuz bir Bayram yaşatmak için çaba sarf ediyor.

Bafra Belediyesi; Zabıta Müdürlüğü, Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince koordineli olarak gerçekleştirilen çalışmalar sonuçlandırıldı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde Ramazan Bayram öncesi temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürülüyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç “11 Ayın sultanı Ramazan ayımızı seçim sürecine denk gelmesine rağmen oldukça huzurlu bir şekilde yaşadık. Bereketini, birleştiriciliğini hissettik. Bu kutlu ayın ardından bizleri bayrama kavuşturan rabbimize şükürler olsun. Bafra Belediyesi olarak Ramazan Bayramına dair her türlü detay düşünülerek hazırlıklarımızı tamamladık. İlçe sakinlerimiz ve Ramazan Bayramını Bafra’da geçirmek üzere gelen misafirlerimizin her alanda sorunsuz ve huşu içerisinde bayram yaşamaları için üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getireceğiz. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” Dedi.

Bafra’da Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu! Bafra’da Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu!

Öte yandan Bafralıların sağlığı ve rahatı için 7/24 sahada olan Bafra Belediyesi Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte toplum sağlığını tehdit eden karasinek ve sivrisinek üreme noktalarında larva ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.