Bafra Genç İş İnsanları Derneği ( GİAD) tarafından organize edilen iftar yemeği Albeyla Tatil Köyü  Restoran’da gerçekleştirildi. Dernek üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı organizasyona ilgi yoğun oldu.
Bafra Genç İş İnsanları (GİAD)  tarafından üyelerine maneviyat dolu bir iftar yemeği programı düzenlendi.

Bafra Genç İş İnsanları Derneği ( GİAD) Başkanı Muharrem Uyar ve yönetimi kadın girişimci Nuray Çelik’in işletmekte olduğu Albeyla  Tatil Köyü Restoranlarında protokol ve üyeleri ile iftar yemeğinde buluştu.
İftar yemeği öncesi Bafra Genç İş İnsanları Derneği ( GİAD) Başkanı Muharrem Uyar ve yönetimi  iftar programına gelen protokolü ve üyeleri ALBEYLA TATİL KÖYÜ restoranlarının bahçesinde girişinde karşıladılar.

Aydınlar Ticaret :İyi Bayramlar Diler Aydınlar Ticaret :İyi Bayramlar Diler


Program Üstad Müzik Evi müzisyenlerinin Tasavvuf Müziği eşliğinde başladı . Akşam ezanının okunması ile birlikte edilen dua ile birlikte oruçlar huşu içinde açıldı.


Bafra Genç İş İnsanları Derneği ( GİAD) Başkanı Muharrem Uyar iftar sonrası yaptığı konuşmada,’’ Bir iftar programında siz değerli protokol ve  üyelerimizle  bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ayrıca genç-dinamik üreten ve istihdam sevdalısı Bafralı iş insanları olarak Bafra ekonomisine her geçen gün artı kattığımızı ve katmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim.

İftar programımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ederken,  bu kutlu zaman diliminin Bafra’mıza, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini dilerim .’’diyerek konuşmasını tamamladı.


Birlik ve beraberlik havasında geçen iftar yemeğine, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bafra GİAD Kurucu Başkanı, KARGİF Başkanı ve TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Muratoğlu, Bafra GİAD üyeleri aileleri ile birlikte katılım sağladılar.