AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Kuruluştan Bugüne Geleneksel Teşkilat İftarı' programı Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya Salonunda gerçekleşti.

Akşam ezanının okunmasıyla yapılan duanın ardından oruç açıldı.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEMİZ

İftar Programının ardından AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,yaptığı konuşmada;

"Her ne kadar bu seçim yerel seçim olsa da bu seçimde verilecek oylar aynı zamanda cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan’a da bir destek anlamındadır cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamak ve elini güçlendirmek için sadece belediye başkanlığına kazanmak yetmez aynı zamanda yüksek bir oyla belediye Başkanlığı kazanmamız gerektiğini belirtti.

Ak Parti olarak aday belirlendikten sonra seçim çalışmalarına başladık ve bu çalışmalarımız mahalle Başkanlarımız kadın kollarımız gençlik kollarımız ana kadememiz meclis üyesi adaylarımız ve belediye başkanımızla birlikte çalışmaya başladık teşkilatımızdan bir kişi bile fire vermeden tüm teşkilatımızla birlikte çalıştık ve 31 Mart’a kadar da çalışmaya devam edeceğiz" dedi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kaldığını belirten Başkan Semiz, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak seçim hazırlıklarına güçlü şekilde devam ettiklerini söyledi. 

Başkanı Semiz: “Bugün Bafra’da oluşturduğumuz birlik soframız bu aziz davaya hizmet eden dava müktesebatını bir kez daha ortaya koymuştur. AK Parti Ahde Vefa’nın, birliğin ve kardeşliğin partisidir. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler Bafra’mız ve  ülkemiz için çok önemli bir dönüm noktası olacaktır.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ASLAN KOPARAN

Cumhur İttifakımız, ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir Çatıdır. Hizmet anlayışımız hemşehrilerimize hizmet etmek üzere kuruludur. 

Cumhur İttifakımız ile birlikte eser ve hizmet şiarıyla şehrimizi büyütmeye, geliştirmeye ve kalkındırmaya devam edeceğiz. 

MHP İLÇE BAŞKANI EMİN USTA

“Birlik ve beraberlik adına verilen bu iftar yemeğinde ittifaka mensup partili arkadaşlarımızla bir araya geldik. Güzel bir program oldu.

Cumhur ittifakı adayımız Hamit Kılıç,ile birlikte Bafra için gayretle, çalışmaya devam ediyoruz.  Usta; Vizyon sahibi kadro ile halkın karşısındayız. Bafralıların derdiyle dertlenecek, sevincine ortak olacak, projeleriyle bu kentte yaşayan herkese nefes aldıracak bir anlayış ve kararlılıkla halkımızdan destek istiyoruz. Dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI HAMİT KILIÇ

Başkan Kılıç, "Milletimiz neredeyse AK Parti oradadır, Cumhur İttifakı oradadır.

Bafra’da Her Mahallede sahada olduklarını vurgulayan Başkan Kılıç, "Milletimiz neredeyse AK Parti oradadır, Cumhur İttifakı oradadır. Biz her zaman milletimiz ile biriz, beraberiz, el ele gönül gönüleyiz. Seçim süreci yaklaşırken saha çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.Bafra’dan rekor bir oy alacağız dedi.

AK PARTİ İL BAŞKAN YRD.HALUK BÜLBÜL

İftarda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül; seçim startının verildiği ilk günden beri gecesin gündüzüne katarak çalışan bütün teşkilata teşekkür etti. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde mühürlerini vuracaklarını kaydeden Bülbül, el ele vererek tarih yazacaklarını söyledi.

AK PARTİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ AV.ORHAN KIRCALI

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Kırcalı, 31 Mart yerel seçimlerinde Samsun’da Cumhur İttifakı'nın çok özverili çalıştığını, büyükşehir ve ilçe belediyelerinde yüksek başarı oranıyla seçimden zaferle ayrılacaklarına inandığını belirterek, Bafra’da Çalışkanlığı ve Projeleriyle Hamit Kılıç’ın daha önemli hizmetler yapacaklarını söyledi.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Hamit Kılıç, iftar öncesi vatandaşları karşılayarak masaları tek tek dolaştılar. 

Sıcak ve mutlu bir havada geçen iftar programında eski yeni partililer bir arada olmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirirken bol bol hasret giderdiler.

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI İBRAHİM SEMİZ’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI