Samsun Valiliğinde düzenlenen Bafra Osb yönetim kurulu toplantısına Samsun Valisi Orhan Tavlı katılmadı.Toplantıya Başkanlığı Bafra Ticaret Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, yaptı.

YENİ OLUŞUMA GİDİLDİ

Organize Sanayi Bölgeleri Kanunu’nda yer alan ve yatırımcıların 3’te 1’inin işletme ruhsatı almış olması durumunda Müteşebbis Heyet’teki yatırımcıların sayısının 7’ye çıkacağı maddesine dayanılarak, yeni oluşuma gidildi.

Yapılan oylamalar sonucunda Yönetim kurulu üyeliğine

Bafra Organize Sanayide İşletme sahibi olan Niyazi Kesim ve Sezgin Arslan seçildi…

OSB YÖNETİMİ ŞU ŞEKİLDİ OLUŞTU

Başkan Vali Orhan Tavlı

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen

Bafra Ticaret Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş

Organize Sanayide İşletme sahibi olan Niyazi Kesim

Organize Sanayide İşletme sahibi olan Sezgin Arslan’dan oluştu…

Bafra'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde anma programı Bafra'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde anma programı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi ve Bafra OSB'nin gelişimi için birlikte çalışacaklarını belirtti. Yönetim kurulu, Bafra OSB’nin bölgedeki sanayi ve ticaret faaliyetlerini daha ileriye taşımak için projeler üzerinde çalışmalarına devam edecek.

Bafra OSB'nin yeni yönetim kurulu, bölgenin sanayi ve ticaret potansiyelini artırmak amacıyla çeşitli projeler ve stratejiler geliştirmeye odaklanacak. Başkan Serdal Sefa Kocabaş, bölgenin ekonomik kalkınması için OSB'nin kritik bir rol oynadığını vurguladı ve yeni dönemde önemli adımlar atılacağını belirtti.

Editör: Tahsin Kurumahmut