Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Bafra Ticaret Borsası (TB) depremzedeler için yardım kampanyası başlattılar.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Bafra Ticaret Borsası (TB) Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol bir basın açıklaması yaparak depremzedeler için yardım kampanyası başlattıklarını belirttiler.
Başkan Kocabaş ve Başkan Erol yaptıkları ortak açıklamada,’’Merkezüstü  Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen 7.4 büyüklüğünde yaşanan  deprem sebebi ile TOBB önderliğinde Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile  Bafra Ticaret Borsası (TB) koordinesinde yardım kampanyası başlatışlmıştır.

Bu kapsamda yapılacak yardımlarda öncelikli ihtiyaç malzemesi olarak battaniye, kuru bakliyat, gıda, bebekler için  bez, mama ve kıyafet acil önem arz etmektedir. 
Yardımda bulunmak isteyen üyelerimizin 05324910670 (Bafra TSO Genel Sekreteri Talip Şahin) ve 05427718886 (Bafra TB Genel Sekreteri Bayram Tosun) nolu telefonlardan irtibata geçmesi önemle rica olunur. 
Yardım için getirilen malzemeler Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Bafra Ticaret Borsası (TB) ortak kararı doğrultusunda tek toplanma noktası olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) hizmet binası önünde toplanacaktır. Saygıyla duyurulur.’’