Cumhur İttifakı çatısı altında seçime giren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Emin Usta ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Aslan Koparan,ile birlikte  Tam kadro saha çalışmalarını sürdürüyor.

CUMHUR İTTİFAKI TEŞKİLATLARIYLA BİRLİKTE TAM KADRO SAHADA

Tam kadro saha çalışmalarını sürdüren Cumhur ittifakı sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamak adına ilk günden bu yana saha çalışmaları yürütüyor

AK Parti,MHP,Büyük Birlik Partisi teşkilatı ve  Bafra Belediye Meclis Üyesi Adayları da seçim çalışmalarına önemli katkı sağlıyorlar...

Cumhur ittifakı,Dış Mahalleler,kent genelindeki tüm cadde ve sokaklara tek tek girerek, vatandaşların kapısını çalıyor...

Seçim sonuçlarına bire bir etki edecek bu çalışmalar çok önemli ve kıymetli...

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Seçim kampanyasını Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun olarak Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik  teşkilatları ile ortak yürüttüklerini ifade eden Başkan Semiz: Cumhur İttifakı AK Parti Adayımız Hamit Kılıç, “açıklandığı ilk günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik İlçe Teşkilatlarımızla birlikte sahaya inerek seçim çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık bir 40 gündür sürdürdüğümüz ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştık. “Şehrimiz için biz hep biriz, birlikteyiz ve daha güzel yarınlar için aşkla çalışmaya daima hazırız ve kararlıyız. Cumhur İttifakı olarak tam kadro sahada olmaya devam” dedi.

Mhp İlçe Başkanı Emin Usta

ÖRNEK BİRLİKTELİK SERGİLİYORUZ 

Seçim çalışmalarını değerlendiren Mhp İlçe Başkanı Emin Usta, “Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyoruz.Cumhur ittifakı adayımız Hamit Kılıç,ile birlikte Bafra için gayretle, çalışmaya, başarıya ve berekete devam.  Usta; Vizyon sahibi kadro ile halkın karşısındayız. Bafralıların derdiyle dertlenecek, sevincine ortak olacak, projeleriyle bu kentte yaşayan herkese nefes aldıracak bir anlayış ve kararlılıkla halkımızdan destek istiyoruz. Dedi.

Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan;

BAFRA HALKINA GÜVENİYORUZ

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Bafra’da zaferle çıkması için Büyük Birlik Parti teşkilatı olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yerelde kazananın cumhur ittifakı adayı Hamit Kılıç,olacağını, bundan yana hiçbir düşüncelerinin olmadığını kaydeden Başkan Koparan, Bafra halkının belediyecilik yönünden hizmetleri yakından takip ettiğini, 2024 yerel seçimlerinde sandıkta da gerekeni yaparak cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç’a desteğini göstereceğini söyledi. Bafra halkına güvenlerinin tam olduğunu ifade eden Başkan Koparan cumhur ittifakının seçimlerden güzel bir sonuç ile çıkacağını işaret etti.

Aydınlar Ticaret :İyi Bayramlar Diler Aydınlar Ticaret :İyi Bayramlar Diler