2020 Şubat Ayından bu yana hizmet veren Bafra Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Sosyal Yardım Merkezi, kurulduğu günden bugüne kadar yardımsever vatandaşlarımızın da desteği ile ihtiyaçlı ailelere elini uzatıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmetlerini sürdüren Sosyal Yardım Merkezi, geçtiğimiz yıl 477 kişiye 3622 parça giyecek desteği verdi.

Sosyal Yardım Merkezi’nde yardımseverlerden teslim alınan, ihtiyaca göre stoklanarak raflarda yerini alan eşyalar, vatandaşlara ulaştırılıyor.

Sosyal yardımlaşma hususunda Bafra Belediyesi’nin her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu ifade eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Her daim vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çalışıyoruz. Sosyal Yardım Merkezi sayesinde birçok ihtiyaç sahibine destek verdik. Yardımsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahiplerimizin arasında köprü oluyoruz. Bununla birlikte Belediye Aşevimizde hazırladığımız gıda kolilerimizi ve aşlarımızı yaşlı, bakıma muhtaç, engelli ve ihtiyaçlı vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Paylaşmanın verdiği mutluluğu, sadece Ramazan ayında değil yılın 12 ayında yaşıyoruz. Bu mutluluğun daim olması için emek veren, el uzatan herkesi kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi, hayırseverlerin getirdiği ürünlerin kabulünü haftanın her günü yapıyor. İhtiyaç sahipleri ise; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri merkeze gelerek ihtiyaçlarını karşılayabiliyor