Son 50 yılın en büyük alt yapı çalışmalarının gerçekleştiği ilçede Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince mahallelerin çıkmaz sokakları dahil tüm noktalarında kilitli parke taşı kaldırım ve yol çalışmaları aralıksız sürdürülüyor, bir yandan da çeşitli sebeplerle yol ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalar tamir ediliyor.

Tesisleşmesini Tamamlayan Bafra Belediyesi Yol Çalışmalarına Ara Vermiyor Tesisleşmesini Tamamlayan Bafra Belediyesi Yol Çalışmalarına Ara Vermiyor

Ekipler, Tabakhane Mahallesi Emirefendi Caddesi, Cumhuriyet Mahallesi’nin Güdelci, Rıza Camii, Hacı Bekir, Hacı Zülfikar ve Adak Geçidinde kilitli parke taşı kaldırım ve yol çalışmaları tamamlandı.

Hiçbir vatandaşı mağdur etmemek adına gece gündüz çalıştıklarını ve diğer hizmetlerde olduğu gibi kilitli parke taşı kaldırım ve yol çalışmalarının belirlenen program doğrultusunda yüksek tempo ile devam edeceğini belirten Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “İlçemiz son 50 yılın en büyük alt yapı hizmetine kavuştu. Aynı yatırım kapsamında kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyunda yıllardır yaşadığımız sorunlardan kurtulduk çok şükür. Üç ana başlıkta ifade edilen yatırımın ev bağlantıları gibi ek işlemleri de göz önüne alındığında merkez mahallelerimizde yol ve kaldırımlarımızdaki bozulmaları hızlı bir şekilde onarmaktan öte kilitli parke taşı ile kaldırım ve yollarımzı bambaşka bir görünüme kavuşturuyoruz. Bazı mahalllerimizde ise ihtiyaç durumuna göre beton yol ve kaldırım işlemlerini hayata geçiriyoruz. Gayemiz alt yapı çalışmaları sürecinde yüksek sabır ve hoşgörü ile bizlere destek olan vatandaşlarımızın gündelik yaşantılarına sorunsuz devam edebilmelerini sağlamak. Bu vesile ile bir kez daha çalışmalar esnasında herşeyin Bafra için olduğu sağduyusu ile yaşanılan anlık sorunlara rağmen hoşgörü ve sabırla bizlere desteğini esirgemeyen hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Çok yakın bir tarihte Bafra’mızın yol ve kaldırımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacak” dedi.