SAMSUN BÜYÜKŞEHİR ilana çıktı 2023/463443- Bafra Meyve Sebze Hali Binası inşaatı için 12 Haziran 2023 Pazartesi günü teklifleri alacak

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR 12 Mayıs 2023 Cuma günü Kamu İhale Kurumu Bülteninde 2023/463443 ihale kayıt numaralı bir ihale duyurusu yayınladı. Yayınlanan ilana göre, Bafra Meyve Sebze Hali Binası inşaatı Yapım 4734/19 Açık İhale kapsamında gerçekleştirilecek. Taahhüt Haber’in (TH) mevzuattaki ip uçlarından faydalanarak yaptığı tahmine göre, ihalenin yaklaşık maliyeti (YM) 290.284.533,-TL üstü üst sınır belirsiz aralığında yer alıyor.

Teklif bedelinin yüzde 50 'inden az olmamak üzere BIII grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR ilana çıktığı iş için İşin ödenek durumunu (Yüzde) 2023 yılı %22,5, 2024 yılı %40, 2025 yılı %37,5 olarak açıkladı. Fiyat farkı hesaplanacak. Katsayı değeri ve sorgulama koşulu; (N) : 1 / (SV) Sorgulama Var (SD Altından Açıklama İstenecek) şeklinde duyurulan ihaleye katılabilmek için asgari yeterlik kriteri olarak, teklif bedelinin yüzde 50 'inden az olmamak üzere B -III grubundaki işler grup işler benzer iş deneyimi olarak isteniyor Öte yandan gerekli koşulları sağlaması ile birlikte İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümü mezunları da ihaleye katılabilmek için yeterli sayılacak. İhaleye katılmak için istenen diğer bir yeterlik kriteri ise bilanço veya eşdeğer belgeler ve iş hacmine yönelik belgeler aranması olarak dikkat çekiyor. - İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açık. İhale sonunda ihaleyi kazanan müteahhit ile idare, Anahtar Teslimi Götürü Bedel Sözleşme imzalayacak.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR Yatırımın inşaatının 900 günde tamamlanmasını hedefliyor

İlana çıkan iş kapsamında, 59696,5 m2 Toplam İnşaat Alanı bina inşaatı işi yapılacak. 900 günde tamamlanması hedeflenen yatırım Taahhüt Haber'in bölge sınıflandırmasına göre TH 4 BÖLGE - ANKARA ve ÇEVRE İLLERİ BÖLGESİ sınırları içinde yer alan, Samsun Bafra İlçesinde inşa edilecek. İhale, Samsun Büyükşehir Belediyesi Hançerli Mah.216.Sok.No:8 Kat :5 adresinde, 12 Haziran 2023 Pazartesi günü, Saat: 10:00 'da yapılacak.

MODERN TASARIM

194 bin 474 metrekarelik alanda kurulacak olan hal modern mimarisi ile de dikkat çekecek. İçerisinde tüccar dükkanları, yönetim birimleri, yönetime ait satış dükkanları, restoran, mescit, tuvaletler, kompostlaştırma tesisi, benzinlik, soğuk hava deposu, kasa depolama alanları, çöp toplama alanları ile otomobil, kamyonet ve tır park alanları yer alacak.

BÖLGEDEKİ TARIMSAL FAALİYETLER GÜÇLENECEK

Sebze Meyve Hali’nin bölgeye kazandırılması ile ilçedeki tarımsal üretimin tüketiciye sağlıklı ve sürdürülebilir bir biçimde ulaşmasının sağlanacağını ve bölgedeki tarımsal faaliyetlerin daha da güçleneceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Her şeyin en iyisine layık olan halkımıza, büyük ve modern bir Sebze ve Meyve Hali kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Türbe Mahallesi’ne yapılması ile ilgili alınan meclis kararımız da kesinleşti. Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Kısa sürede bölgede halin inşasına başlayacağız. Bitirip vatandaşlarımızın kullanımına açtığımızda üretim alanlarından getirilen tarımsal ürünler burada sağlıklı bir ortamda depolanacak ve yine manavlarımız, pazar esnafımız ve marketler üzerinden halkımıza ulaşacak" diye konuştu.