Başkan Kılıç Anadolu Gençlik Derneği Bafra temsilciliği tarafından Mekke’nin Fethi'nin 1392'inci yılı vesilesiyle düzenlenen ve Prof. Dr. Osman Şahin'in konuşmacı olarak katıldığı programa katılım sağladıktan hemen sonra yeni yılın ilk dakikalarını görevi başındaki personelleri çalışma alanlarında ziyaret ederek geçirdi.

Başkan Kılıç, ardından görevi başındaki Zabıta ekiplerini, Temizlik İşleri çalışanlarını, Emniyet Müdürlüğünü, Jandarma Komutanlığını, İtfaiye personelini, Asri mezarlık personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a yeni yıl ziyaretlerinde Başkan yardımcısı Şaban Hüryaşar eşlik etti.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konuyla ilgili olarak; “Tüm kadrolarımız, tüm ekiplerimiz, tüm teşkilatlarımız yeni yılın ilk dakikalarında görevleri başında hizmetlerini sürdürüyor. Bafra’m adına kendilerine teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2023’e de onlarla birlikte girmeyi tercih ettik. Bafra’mıza Ülkemize hayırlı, bereketli bir sene diliyorum. İnşallah 2023 yılı her manada Türkiye'nin başarı yıllarından bir tanesi olacak. Bizler de göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2023’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın. 2023 Yılında Bafra’mız Alt yapı içme suyu başta olmak üzere birçok kronikleşmiş sorundan kurtulmuş olacak. Her şeyin en güzeline layık olan bu güzel ilçeye hizmet mücadelemizde yüce Allah hepimize güç kuvvet versin. Bu vesile ile tüm hemşehrilerimin yeni yılını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.