Tesisleşmesini Tamamlayan Bafra Belediyesi Yol Çalışmalarına Ara Vermiyor Tesisleşmesini Tamamlayan Bafra Belediyesi Yol Çalışmalarına Ara Vermiyor

Başkan Kılıç, Cumhuriyet Caddesi’nde bitirilme aşamasında olan asfalt yol çalışmalarını  yerinde inceledi ve ardından esnaf ve vatandaşlarla ile selamlaşarak yapılan çalışmalar hakkında duygu ve düşüncelerini dinledi.

Sahada bulunmaya ve vatandaşların görüş, öneri ve eleştirilerini her zaman dikkate aldıklarını ifade eden Başkan Kılıç, “139 Mahalleye sahip ilçede her mahallede gerçekleştirilen hizmetlerimizi içeriğine ve mahalle uzaklığına makmazsızın yerinde incelemeye ilk günden itibaren özen gösteriyoruz. Bu alışkanlığımız ilk gün heyecanıyla devam ediyor. Tüm hizmetlerimizde 7 den 70'e her bafralı bizim ekip arkadaşımızdır. Bafra’mızı hep birlikte yarınlara hazırlıyoruz” dedi.

5 Yıllık süreçte yol ve kaldırım çalışmalarında, başta ilçe merkezinde olmak üzere ilçenin tamamında ciddi bir ivme yakalandığını ifede eden Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç  “Bafra’da özellikle beton yol-kaldırım noktasında ciddi miktar ve ölçüde bir grafik yakaladık. Bu günkü ziyaretlerimizde gördük ki  Cumhuriyet Caddemizde uyguladığımız beton kaldırım vatandaşlarımızın tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bafra’mızın her noktasının ihtiyacını gerektirdiği ölçüde gidermeye kararlılıkla devam edeceğiz. “Memleket işi gönül işi” diyerek hizmet ettiğimiz ilçemizin dört bir tarafını güzelleştirmek ve ulaşım ağımızı iyileştirmek için canla başla çalışmayı hep birlikte sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.