Bafra Öğretmenevinde gerçekleşen iştişare toplantısına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haluk Bülbül, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna,Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Bafra Temsilcisi Necdet Yarar, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve ilgili biri müdürleri katıldı.

Toplantıda ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler ile ilgili bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, katılımcıların görüş ve önerilerini dinledi.

Başkan Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ortak Akıl Buluşmalarımız kapsamında İlçemizde faaliyet yürüten başarılı bir iş hayatının ayrılmaz parçası olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerimiz ile bir araya geldik.Kendilerini Belediyemizin gerçekleştirdiği çalışmalr hakkında bilgilendirdik düşüncelerini ve tavsiyelerini dinledik. Serbest Muhasebeci Mali müşavirlerin karşılaşmış olduğu sorunları, bizlerden beklentilerini ve taleplerini görüştüğümüz değerlendirdiğimiz güzel bir sohbet gerçekleştirdik.Katılımları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.