Kadınlar yaşamımızın her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en değerli varlıklarımızdır.

Bafra, Yeni Galericiler Sitesi’ne Kavuşuyor Bafra, Yeni Galericiler Sitesi’ne Kavuşuyor

Her alanda emekleri ve başarıları ile ön plana çıkmış, çalışkanlığı ve mücadelesi ile yorulmadan yeni nesiller yetiştirmiş olan kadınlarımız; tarihe imza atan Anadolu kadınlarımız ile aynı ruhu taşımaktadır.

Bafra Belediyesi olarak pek çok çalışmamızda Bafralı Hanım kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bizlere düşen görev, kadınlarımızı her platformda desteklemek ve pozitif ayrımcılık yapmaktır.

Bu kapsamda; ülkemizin kalkınmasında önemli bir paya sahip olan kadınlarımızı hayatın her alanında desteklemeyi sürdüreceğiz. Hayata geçirdiğimiz “Ortak Akıl Buluşmaları” projemiz doğrultusunda eğitimden siyasete kadar her meslek grubumuzun içerisinde aktif rol oynayan kadınlarımızı dinlemeye devam edeceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi koruma düşüncesi ile hareket ederek ülkemizi ve milletimizi daha güzel günlere birlikte taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; gelenek, görenek ve değerlerimizin, tarih ve sosyal hayatımızın dinamiklerini elinde tutan, insanlığın umutlarını yeşerten, üretkenlik ve duyarlılık timsali olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ülkemizde ve dünyamızda ayrım yapılmadan herkes için barış ve esenlik diliyor, şiddetin son bulduğu daha iyi bir dünya temenni ediyorum.

Hamit KILIÇ
Bafra Belediye Başkanı