Başkan Kılıç, mesajında;

“Ramazan’ı Şerif’in son demlerini yaşarken, Rabbimizin bin aydan daha hayırlı kıldığı, yol göstericimiz Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı, dua ve tövbe kapılarının ardına kadar açık olduğu, sonsuz hikmetlerle dolu olan Kadir Gecesi’ne bizleri bir kez daha kavuşturan Allah’a hamdolsun.

BAŞKAN HAMİT KILIÇ MAZBATASINI ALDI BAŞKAN HAMİT KILIÇ MAZBATASINI ALDI

Kur’an-ı Kerim’de “Leyle-i Kadir” olarak geçen Kadir Gecesi, Rabbimizin “Es-Selam” ismiyle yeryüzüne tecelli ettiği, huzur ve esenlik vadettiği kutlu gecedir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (SAV), bu gecenin kıymetini “Kim inanarak ve mükâfatını da Allah’tan umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse, o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır” diyerek biz müminlere göstermiştir.  Bu önemli gecenin lütuf ve izzetinden faydalanabilmeyi Rabbim hepimize nasip etsin.

Bu duygu ve düşüncelerimle; İslam’ın nuruyla yerin ve göğün aydınlandığı bu gecenin başta Bafralı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı’na erişebilmeyi Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.