Teşkilatımız ve  üyelerimizle çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam ederek ve yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti Bayrağını en yükseklerde taşımaya devam edeceğiz, dedi.

Başkan Semiz; “14 Ağustos 2001’de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde “kurulan AK Parti’miz, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimde milletimizin derin teveccühüne mazhar olmuştur. Partimiz kendisine gösterilen bu güveni karşılıksız bırakmayarak, eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, turizmden tarıma; kısacası her alanda Türkiye’ye sayısız eser ve hizmet kazandırmıştır” dedi.

AK Parti, milli iradeye koşan bir partidir

AK Partinin 22 yıldır iktidar başarısının altını çizen Başkan Semiz, 22 yıllık siyasi tarihinin istisnasız her gününü millete hizmet yolunda harcayan AK Parti, bugüne kadar birçok sınavdan geçmiş, tarihte benzerine pek rastlanmayan badireler atlatmıştır. Bu badirelere karşı her defasında milli iradeye koşmuş, sandıktan başka iktidar yolu tanımamıştır. Yaklaşık çeyrek asırdır; 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 17 kez milletimizin huzuruna çıkıp tümünden zaferle ayrılan partimizin bu başarılarının arkasında yatan en önemli unsurlardan bir diğeri ise dinamik kalmayı başarabilmesidir.

YEREL SEÇİMLERE HAZIRIZ

Bizler 2024 yerel seçimlere hazırız. Çalışmalarımız hızla tamamlanırken nasıl yol izleyeceğimizi de belirledik. Her zaman olduğu gibi yine halkın yanındayız. Cumhur ittifakı olarak 17'de 17 ve Büyükşehirde başarı sağlayacağımıza inancımız tamdır.

MHP Meclis üyeleri Bafra’da Cumhur İttifakını Bozdu MHP Meclis üyeleri Bafra’da Cumhur İttifakını Bozdu

BAFRA MIZDA  BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİKLE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.

2024 yerel seçimlerinde halkımıza hizmet etmenin yolunda gayret ve çabamız her zaman ki gibi devam etmektedir. Yerel seçimlerde AK Parti Bafra  İlçe teşkilatı olarak, tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte 31 Mart 2024 gecesi bir başarı destanını daha hep birlikte yazacağız.

Buna inanıyoruz ve Başaracağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde Bafra mızda  Birlik Beraberlik ve Kardeşlikle yolumuza devam edeceğiz.” dedi