Cumhur İttifakının bu seçimde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi, hem de mecliste çoğunluğu elde etmesi gerektiğine vurgu  yapan , MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna,Bizim de parti olarak mecliste güçlü temsil edilmemiz için desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna,seçim çalışması kapsamında Esnafları gezmeye devam ediyor...

BARBAROS TURNA'YA YOĞUN İLGİ VARDI

Esnaf gezisinde  MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna

seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, hemşehrilerinden de hem Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hem de partisi MHP için destek istedi.

BU SEÇİM VARLIK VE YOKLUK SEÇİMİ!

Cumhur İttifakının bu seçimde hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi, hem de mecliste çoğunluğu elde etmesi gerektiğine vurgu yapan Turna  millet ittifakına yönelik de eleştirilerde bulunarak, “Karşımızda Millet ittifakı denilen bir ittifak var. Bu ittifak ki, yanına PKK dahil bütün şer güçleri alarak hareket ediyor. Söylemlerine bakın, daha şimdiden ülkeyi kaosa sürükleyecek bir dille konuşuyorlar. Bunlara fırsat vermemeliyiz. Cumhurbaşkanlığı’na mutlaka Recep Tayyip Erdoğan’ın seçilmesi gerekiyor. Bizim de parti olarak mecliste güçlü temsil edilmemiz için desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Turna,Bafra'nın istediği ve hak ettikleri hizmetleri alabilmesi için geçmişte olduğu gibi çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Haber Merkezi