Karaaslan“Hamit Başkanımızın Hayalini Birlikte Gerçeğe Dönüştürüyoruz” Karaaslan“Hamit Başkanımızın Hayalini Birlikte Gerçeğe Dönüştürüyoruz”

Sevgiyi, şefkati, iyiliği, doğruluğu ve daha birçok güzelliği bizlere yorulmaksızın anlatan, dünyaya geldiğimiz andan itibaren yol göstericimiz ve hayat kılavuzumuz olan kıymetli annelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.
Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammet (Sav)’in övgülerine mazhar olup cenneti annelerin ayaklarının altında gören bir medeniyetin fertleri olarak başımızın tacı annelerimiz hayatın özü, yaşamın kaynağıdır.  Sadece bir gün değil her gün hatırlanması gereken kıymetli annelerimizin tıpkı bugün olduğu gibi her anında yanında olmalı, onlara hak ettikleri ilgi, alaka ve sevgiyi göstermeli, incitecek hal ve tutumlardan da uzak durmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerim ile;
Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, koşulsuz sevgi ile yarınlarımızı ilmek ilmek işleyen başta aziz şehitlerimizin anneleri olmak üzere bütün annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; her birine sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.
Hamit KILIÇ
Bafra Belediye Başkanı

Editör: Tahsin Kurumahmut