Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’a iade-i ziyarette bulundu.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Sonkaya ve yönetim kurulu kardeş oda olarak kabul ettikleri Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.


Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Özden,Meclis Üyeleri Harun Tuncer,Harun Eskin,Uğur Gökçe,Salih Arabacı ve Genel Sekreter Gültekin Sürül ile birlikte Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sonrası ise Çarşamba TSO heyeti Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ile Bafra OSB de faaliyet gösteren ve Bafra TSO Yönetim Kurulu üyesi olan Fatih Tunç'a ait Bafra Blue Denim Tekstil firması ile DAMSAN Şirketler Grubunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.
Daha sonra ise Bafra Organize Sanayi Bölgesi (OSB) gezilerek, Bafra TSO Başkanı Serdal Sefa Kocabaş tarafından bilgiler verildi.